Eigen Locatie


Een complete en professionele studio voor al jouw livestream evenementen. Livestream studio Amsterdam is een waar huzarenstukje, verdeeld over meerdere studio locaties. Voorzien van een sfeervolle uitstraling met comfort en professionele ondersteuning. Alles wat nodig is om van jouw livestream event een succes te maken.

De studio locaties zijn zorgvuldig gekozen. Op basis van uitstraling, hospitality en bereikbaarheid hebben we enkel toplocaties geselecteerd. Maar wat nou als je geen gebruik wilt maken van één van onze vaste locaties? Geen zorgen, onze studio is ook op eigen locatie toe te passen. Zo kan je ook jouw kantoor laten ombouwen tot een prachtige livestream studio.

Eigen locatie

Heb je geen mogelijkheid om af te reizen naar één van onze vaste studio locaties of wordt jouw evenement gehouden op een locatie waar je niet van af kunt wijken? Dan brengen we de studio gewoon naar jou! Dat kan je eigen kantoor zijn, een ander hotel wat de voorkeur heeft of misschien wel een lokale evenementenlocatie.

Verwacht je op een locatie vaker een livestream event te gaan organiseren? Laat ons dit weten. We nemen contact op met de desbetreffende personen van die locatie. Mogelijk kunnen we ook hier een ruimte reserveren voor een vaste studio. Zo ben je altijd voorzien van je livestream studio op je favoriete locatie. Houdt er rekening mee dat de ruimte over minimaal 60m2 moet beschikken.

Offerte op maat

Omdat elke locatie weer verschillend is kunnen we geen vaste prijzen aanbieden zoals aangegeven bij onze vaste studio locaties. De afmetingen van de ruimte zijn bepalend voor de materialen die ervoor nodig zijn om een fantastische studio te creëren. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid backdrop en het décor, deze zullen we per ruimte apart moeten berekenen.

Uiteraard maken we graag een offerte op maat voor je wanneer je gebruik wilt maken van een livestream studio op eigen locatie. Neem contact op met onze livestream experts via het contactformulier of geef ons een belletje. We staan graag voor je klaar.