Fashion Hotel Amsterdam


Tegenover het World Fashion Center vind je het stijlvolle Westcord Fashion Hotel Amsterdam. Niet geheel onlogisch natuurlijk dat dit hotel op steenworp afstand ligt van het centrum voor de mode. Dit zie je terug wanneer je het hotel binnen loopt. Een fris design en uitstekende service  gericht op het thema van het hotel: service en comfort in een stijlvol jasje, want Hospitality never goes out of style. Voor een livestream op een stijlvolle locatie ben je bij dit hotel dus aan het juiste adres. Voorzien van het Fashion grand café, Restaurant MME Coco, een SKYY-Bar en een wellness center Welcome Wellness . De perfecte plek om te ontspannen na een harde dag werken.

WestCord Fashion: Hospitality never goes out of Style

De locatie biedt de mogelijkheid om meerdere studio’s te plaatsen. Daarnaast zijn alle aangeboden toevoegingen hier beschikbaar. Zo kan je naast alle technische uitbreidingen op de pakketten ook gebruik maken van de gastvrije hospitality. Voeg bijvoorbeeld eenvoudig een lunchdiner of hotel kamer toe aan je pakket voor de optimale livestream studio Amsterdam ervaring.

Kom je met de auto naar onze studiolocatie? Dan hoef je je niet druk te maken over de bereikbaarheid van het hotel. Vanaf de A10 west direct aan de afslag S106, en slechts op 15 minuten vanaf luchthaven Schiphol. Kies voor parkeren in de garage van het hotel wanneer je voordelig wilt parkeren. Reis je met het OV? Dan ben je voorzien van meerdere opstappunten op loopafstand.

  • Fashion_Hotel_Amsterdam_Slider-V2-01

Westcord Fashion Hotel Amsterdam
Hendrikje Stoffelstraat 1, 1058 GC Amsterdam