Hotel Jakarta Amsterdam


Bij dit unieke energieneutrale 4-sterrenhotel in Amsterdam komen twee werelden samen. Dit is Waar vroeger de lijndienst vertrok naar Jakarta in Indonesië. Nu is het een groene oase midden in hartje Amsterdam. De locatie is op loopafstand van het centraal station en het stadscentrum en daarmee uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Hotel Jakarta is het ‘groenste’ hotel van Nederland en biedt 245m2 aan vergaderruimte welke kan worden opgedeeld in drie zalen (Bandung 105m2 , Yogyakarta 70m2  en Surabaya 70m2).

Hotel Jakarta is het ‘groenste’ hotel van Nederland. Een unieke en inspirerende locatie op loopafstand van het centraal station van Amsterdam..

De locatie biedt de mogelijkheid om meerdere studio’s te plaatsen. Daarnaast zijn alle aangeboden toevoegingen hier beschikbaar. Zo kan je naast alle technische uitbreidingen op de pakketten ook gebruik maken van de gastvrije hospitality. Voeg bijvoorbeeld eenvoudig een lunch, diner of hotel kamer toe aan je pakket voor de optimale livestream studio Amsterdam ervaring.

  • Livestream Studio Hotel Jakarta

Hotel Jakarta by Westcord
Javakade 766, 1019 SH Amsterdam