Hybride Evenement


Het beste van beide werelden. Zowel online als offline. Een hybride evenement combineert het ‘offline’ aspect met een ‘online’ aspect. Een combinatie tussen een fysiek evenement en een livestream. Kort gezegd betekent het dat er daadwerkelijk bezoekers aanwezig zijn op de locatie van het evenement, maar dat een deel van het publiek het evenement ook online volgt.

Dit heeft een aantal voordelen. Er is namelijk geen beperking meer op het aantal personen dat het evenement kan bijwonen. Wel voor de bezoekers die fysiek aanwezig zijn op de locatie, maar niet meer voor de kijkers online. Kortom je kunt een groter publiek bereiken.

Tevens is iedereen tegenwoordig maar druk. Als je niet druk bent geldt dat bijna een metafoor dat het niet goed met je gaat. Het fysiek volgen van een evenement of presentatie komt daarom niet altijd goed uit. Het kost namelijk redelijk wat tijd. De reistijd er naartoe, de hele dag aanwezig en dan nog helemaal naar huis. Het beslaat zo een ruime meerderheid van je dag. Hoe fijn is het als je het evenement dan thuis of op kantoor kunt volgen vanachter je laptop? Nu kun je de beschikbare tijd zo efficiënt mogelijk gebruiken. Hetzelfde geldt voor buitenlandse bezoekers? Is het wel noodzakelijk dat zij fysiek aanwezig zijn of voldoet het volgen van het evenement via een livestream ook? Dit bespaard enorm veel tijd en kosten, zoals vluchten en overnachtingen in hotels.

Hybride Studio

Onze livestream studio’s zijn niet enkel een lust voor het oog op beeld. Ook in de studio zelf is de uitstraling magnifiek. De studio’s zijn daarom zeer zeker geschikt voor het gebruik tijdens hybride evenementen. Met wat kleine aanpassingen, kunnen er fysiek bezoekers aanwezig zijn zonder dat dit ten koste gaat van de beleving.

Wat dit kost? Daarvoor vragen we je contact met ons op te nemen. Een hybride evenement heeft namelijk veel meer variabelen dan een livestream. Het aantal fysiek aanwezige bezoekers, de mogelijkheden op de locatie en de technische eisen aan het evenement hebben grote invloed op de uiteindelijk prijs. Eigenlijk is een hybride studio altijd maatwerk.

Wil je weten waar je aan toe bent voor jouw specifieke situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze projectmanagers nemen graag alle aspecten van het hybride evenement met je door om je te voorzien van een passende offerte.


    • Livestream Studio 2