Livestream Studio 1


Onze voordeligste livestream studio, maar daarom niet minder compleet. Deze studio is namelijk ook voorzien van alle facetten die je nodig hebt bij het organiseren van een online congres, webinar of presentatie. Een schitterend decor, professionele videotechniek, sfeervolle verlichting, kraakheldere audio en een gekwalificeerde technicus. Het is allemaal inbegrepen in deze studio.

Echter is dat nog niet alles. Naast de huur van de studio en bijhorende techniek is een compleet hospitality arrangement inclusief. Wil je exact weten waarin deze studio je voorziet? Wat wel standaard is inbegrepen en waar een toevoeging voor nodig is? Lees dan snel verder.

Techniek

De audiovisuele techniek in dit studiopakket voorziet je standaard van 2 camera’s. Deze camera’s worden op afstand bestuurd met behulp van een speciale controller. Hiermee kan één technicus meerdere camera’s tegelijkertijd besturen. Dit drukt het aantal personen in de studio en uiteraard ook de kosten. Fijn toch? Naast het schakelen tussen de twee camera’s kan de technicus ook een PowerPoint presentatie tonen in de stream. Alle faciliteiten voor het afspelen en weergeven ervan zijn hiervoor reeds opgenomen in het pakket. Uiteraard zijn er ook een presentatieklikker en afkijkmonitor aanwezig voor de spreker. Niets staat de spreker nog in de weg om een feilloze presentatie te geven.

Om sprekers kraakhelder te kunnen horen zijn kwalitatieve microfoons benodigd. Dit pakket is daarom uitgevoerd met twee draadloze headset microfoons. Hiermee kunnen de sprekers vrij door de studio bewegen, zonder dat de geluidskwaliteit hier onder leidt. Toch behoefte aan meer of een ander type microfoon? Geen probleem. Rever, lavalier, clip-ons of tafelmicrofoons? Het is allemaal mogelijk.

Naast kraakheldere audio wil je uiteraard ook dat de sprekers van het beeld afspatten. Dat komt goed uit. Al onze studiopakketten zijn namelijk voorzien van een complete set aan basisverlichting. Van softpanels tot fresnels. Alles is aanwezig om de livestream studio te voorzien van het ideale scenario voor de camera’s om in te presenteren.

Wil je meer weten over de audiovisuele techniek in onze studio, de mogelijkheden voor jouw livestream of advies met betrekking tot een brandend vraagstuk? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze livestream experts staan je graag te woord.

Decor

Het decor; een niet te onderschatten onderdeel van iedere studio. Het decor draagt namelijk zorg voor de sfeer en uitstraling van jouw online evenement. In deze studio maken we gebruik van een SuperWall vervaardigd uit panelen van ATOMIC Modular Systems. Een uniek concept dat op basis van verschillende designs een zeer dynamisch uiterlijk heeft. Dit decor geeft je namelijk mogelijkheid om, in combinatie met LED verlichting, exact de gewenste uitstraling te creëren. Het decor is namelijk zowel aan de binnen- als buitenzijde aan te lichten, zodat de sfeer helemaal aansluit bij jouw online evenement. Dit is mogelijk doordat de verlichting volledig aanpasbaar is en daarmee op de gewenste kleur is in te stellen. RGB, HEX of RAL. Wij zorgen ervoor dat de verlichting exact past bij de kleuren van het bedrijf dan wel evenement.

De SuperWall in deze studio heeft een breedte van 5,70 meter en een hoogte van 2,85 meter. Wil je het decor aanpassen of verder personaliseren? Bekijk dan onze add-on voor het toevoegen van custom decor panelen.

Toevoegingen

Bij het aanklikken van deze optie heb je waarschijnlijk al gezien dat wij meerdere pakketten aanbieden. Sluit dit pakket het beste aan bij je wensen, maar zijn er nog een paar details die je toch liever anders zou zien? Dan is dit natuurlijk geen enkel probleem. We kunnen het pakket helemaal aanpassen, zodat dit exact voldoet aan jouw behoeften.

Via onze toevoegingen pagina tref je de meest toegevoegde items. Je kunt hierbij denken aan een extra camera, techniek voor het binnenhalen van een remote speaker of het toevoegen van een TV scherm aan het decor van de livestream studio.

Livestream Platform

Hoe is de livestream beschikbaar voor mijn kijkers? Een veel gehoorde vraag, maar niet te beantwoorden met een simpel ‘ja’ of ‘nee’. De keuze hangt namelijk af van de uitstraling die jouw livestream moet hebben, maar ook van de technische mogelijkheden van het platform. Er zijn namelijk tal van platforms welke meer of minder geschikt zijn voor het doel van jouw online evenement. Wil je bijvoorbeeld enkel informatie zenden, dan komen platforms als YouTube of FaceBook in aanmerking. Echter geven deze jouw stream vaak een openbaar en informeel karakter. Niet altijd wenselijk. Je zou daarom ook gebruik kunnen maken van Vimeo. Hierop zijn livestreams af te schermen en zelfs te beveiligen met een wachtwoord.

Wil je niet enkel informatie zenden, maar ook ontvangen van de deelnemers. Door ze bijvoorbeeld in de uitzending te halen en vragen te laten stellen. Dan kun je gebruik maken van online vergadersoftware, zoals Microsoft Teams, Zoom, Webex of Skype. Deze platforms geven een meer gesloten karakter en formelere sfeer. Ideaal voor zakelijke meetings of presentaties.

“Wij kunnen onze livestreams helemaal afstemmen op jouw wensen en uitzenden via verschillende platforms. Op deze manier sluit het online evenement altijd aan bij de gewenste uitstraling. Deze kosten zijn nog niet meegenomen in de totaalprijs.”

Catering

Aangezien wij voor de plaatsing van onze studio’s gebruik maken van de faciliteiten van een hotel, kunnen we ook gebruik maken van hun hospitality. Dit komt uiteraard niet enkel de gastvrijheid ten goede. Ook de catering is hierdoor van superieure kwaliteit. Standaard is een 4 uur durend koffie & thee arrangement inbegrepen bij de huur van een livestream studio. Dit wil zeggen dat 10 personen voor de duur van ongeveer 4 uur onbeperkt voorzien worden van koffie, thee en mineraalwater.

Heb je geen tijd te verliezen tijdens je productie of wil je even ontspannen? Dan is het fijn om te weten dat je ook gebruik kunt maken van lunch en diner op onze studiolocatie. Geen gedoe met het zelf halen of kleffe afhaalmaaltijden. Gewoon een kwalitatief hoogstaande lunch en/of diner.

Offerte

Je hebt het vast al gezien bij het openen van deze pagina. Een prijs vanaf €3950,- excl. BTW voor de gehele studio inclusief koffie & thee arrangement. Er kunnen kleine prijsverschillen ontstaan naar aanleiding van de keuze voor een bepaalde locatie. Heb je al duidelijk op welke locatie, met welke studio en eventueel welke toevoegingen je het online evenement zou willen houden? Dan maken we graag een offerte voor je, zodat je precies weet waar je onderaan de streep aan toe bent.

Kom je er toch niet helemaal uit of wil je advies over een toevoeging in jouw specifieke situatie? Neem dan gerust contact met ons op. We voorzien je graag van vrijblijvend advies.

  • Livestream Studio 1