Livestream Studio 3


Wil je all-in? Dan kies je voor ons meest uitgebreide pakket. Het zal je hier aan niets ontbreken. In deze studio is overal aan gedacht. Niets staat jouw livestream nog in de weg om een zeer professioneel online evenement neer te zetten. Met een prachtig decor, sfeervolle verlichting, zeer vooruitstrevende videotechniek en diverse professionele technici zal het aan alles gedacht worden. Deze studio is klaar voor de uitzending van je dromen.

Maar natuurlijk is dat niet het enige. Naast deze fantastische studio en de uitmuntende audiovisuele techniek is er ook een compleet hospitatlity arrangement inbegrepen. Meer weten over wat er allemaal mogelijk is in deze studio? Lees dan snel verder en kom erachter of dit wat voor jou is.

Videotechniek

De studio wordt in beeld gebracht met maar liefst 4 camera’s. Deze camera’s worden door een technicus op afstand bestuurd met een speciaal controlepaneel. In deze situatie kan een enkele technicus meerdere camera’s tegelijk besturen. Iedere camera uitrusten met een cameraman of vrouw behoord hiermee tot de verleden tijd. Op deze manier daalt het aantal technici in de studio en vanzelfsprekend ook de kosten.

Naast een technicus voor het bedienen van de camera’s is er ook een schakeltechnicus aanwezig. Deze professional draagt zorg voor het schakelen tussen de verschillende camera’s, PowerPoint presentaties en video instarts. Tevens is deze studio uitgerust met videotechniek voor het weergeven van up- en downstream keyers. Een ingewikkelde term voor alles wat jouw uitzending nog professioneler maakt. Hieronder vallen onder andere het weergeven van een logo links- of rechtsboven in het scherm, het weergeven van titelbalken bij sprekers of een ticker zoals je bij nieuwsuitzendingen vaak ziet. Niets is te gek. Net zoals onze andere studiopaketten is ook deze uitgevoerd met allerhande middelen om het presenteren makkelijker te maken. Een klikker en afkijkmonitor voor de spreker(s) zijn ook in dit pakket opgenomen.

Audio & Verlichting

Je zou het niet zeggen, maar nog belangrijker dan video is audio. Audio vormt namelijk de basis voor iedere uitzending of evenement. Zonder kwalitatieve audio is de beleving van de bezoekers nu aanzienlijk lager. Gelukkig is deze livestream studio daarom uitgerust met vooraanstaande geluidstechniek. Standaard is deze studio voorzien van een zestal draadloze headset microfoons. Hiermee kunnen de sprekers vrij door de studio bewegen, zonder dat dit ten koste gaat van de geluidskwaliteit. Heb je toch behoefte aan een ander type microfoon of wil je het aantal aanpassen? Geen probleem, het kan allemaal.

Dan hebben we één tak van de techniek nog niet benoemd. Juist, de verlichting. Echter is deze essentieel voor de kwaliteit van jouw livestream, Webinar of online congres. Al onze studiopakketten zijn daarom voorzien van een uitgebreide assortiment basis verlichting. Van softpanels tot fresnels. Alles is aanwezig om jouw livestream zo goed mogelijk over te brengen op beeld.

Heb je vragen over de audiovisuele techniek in deze studio? De technische mogelijkheden voor jouw toepassing of wil je advies over een specifiek vraagstuk? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze livestream experts staan je graag te woord.

Decor

Naast de audiovisuele techniek is er nog een niet te onderschatten onderdeel dat jouw online evenement uitstraling geeft. Juist, het decor. In al onze studio’s maken wij gebruiken van een decor door ATOMIC Modular Systems. Een uniek concept dat op basis van diverse herbruikbare panelen jouw studio een eigen uitstraling geeft.

Het decor in deze studio bestaat uit een drietal SuperWalls. De centraal geplaatste SuperWall heeft een breedte van 5,70 meter en een hoogte van 2,85 meter. De buitenste delen hebben een breedte van 1,70 meter.

De panelen komen pas echt tot leven bij het inschakelen van de verlichting. Deze verlichting is zowel binnenin als aan de voorzijde geplaatst, zodat je altijd de gewenste uitstraling kunt creëren. Deze verlichting is uiteraard instelbaar op iedere gewenste kleur, waardoor het mogelijk is om de kleuren van het evenement of bedrijf exact te benaderen. Stuur ons de RGB, HEX of RAL kleur(en) door en wij zorgen voor de juiste uitstraling.

Wil je het decor verder personaliseren dan enkel met de verlichting? Dan kunnen we panelen voorzien van bestickering of zelfs nieuwe panelen laten ontwikkelen met een uitsnede van een logo. Meer weten? Bekijk dan onze add-on voor het toevoegen van custom decor panelen.

Toevoegingen

Bij het aanklikken van dit pakket heb je reeds de keuze gemaakt om voor een zeer compleet pakket te kiezen. Een goede keuze, want zo is alles technisch tot in de puntjes geregeld. Het kan echter voorkomen dat je een paar details toch liever anders zou zien. Misschien is het wel nodig om specifieke apparatruur toe te voegen om jouw wensen helemaal tot uiting te laten komen.

Via de pagina ‘toevoegingen’ tref je onze meest geboekte extra’s. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het toevoegen van een autocue voor de presentator of een spreekgestoelte voor een formele presentatie.

Livestream Platform

Naast de audiovisuele techniek en het decor is er nog een pijler die bijdraagt aan de beleving van het publiek. Precies, het platform waarop de livestream of het online evenement beschikbaar is. Wij maken niet gebruik van één specifieke partner, omdat wij van mening zijn dat het platform ook moet aansluiten bij het doel en de uitstraling van jouw evenement. Middels een aantal vragen helpen wij graag richting te geven aan de mogelijkheden voor het hosten van de uitzending. Is de communicatie één- of tweezijdig? Gaat het om een formele of informele uitzending? Waar wil je dat de bezoekers de livestream kunnen terugvinden? Allemaal vragen, waar wij middels jouw antwoorden een gedegen advies mee kunnen geven.

“Wij kunnen onze livestreams helemaal afstemmen op jouw wensen en uitzenden via verschillende platforms. Op deze manier sluit het online evenement altijd aan bij de gewenste uitstraling. Deze kosten zijn nog niet meegenomen in de totaalprijs.”

Catering

Doordat wij onze studio’s plaatsen in hotels, kunnen we ook gebruik maken van de voordelen die deze locatie te bieden hebben. Geen studio op een afgelegen industrieterrein of in een betonnen bunker. Gewoon de gastvrijheid en hospitality die je van een dergelijke locatie mag verwachten. Een aangename en inspirerende omgeving met de gemakken van superieure faciliteiten en catering. Zeg nu zelf, wat wil je nog meer? Standaard is voor de duur van 4 uur koffie, thee en mineraalwater voor 10 personen inbegrepen in het studiopakket.

“Natuurlijk kun je de duur of het aantal personen naar wens uitbreiden. Alsmede de mogelijkheid tot een volledig verzorgde lunch of diner op onze studiolocatie. Geen gedoe meer met opwarmmaaltijden of afhaal. Gewoon hoogwaardige F&B met een volledig verzorgde lunch en/of diner.”

Offerte

En dat alles voor een prijs van slechts €7450,- ex BTW. Een compleet ingerichte studio inclusief 4 uur durend koffie en thee arrangement. Er kunnen kleine verschillen ontstaan door de keuze voor een specifieke locatie. Heb je duidelijk met welke studio, op welke locatie en met welke toevoegingen je de livestream wil organiseren? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord en voorzien je graag van een passende offerte voor jouw specifieke project. Op deze manier weet je onderaan de streep precies waar je aan toe bent.

Heb je toch nog wat vragen na aanleiding van al deze informatie of wil je advies over een specifiek item in jouw uitzending. We voorzien je geheel verlijdend graag van een passend advies. Neem vooral contact met ons op via onderstaand formulier, email of telefoon.

  • Livestream Studio 3