Toevoegingen


Onze livestream studio is natuurlijk al erg compleet. Je kan echter nog eenvoudig de volgende onderdelen er aan toevoegen om het volledig op jouw wensen te laten aansluiten.

Camera


Livestream Studio Camera

Afhankelijk van de keuze voor het pakket worden er twee of drie camera’s geplaatst in de studio, maar het kan voorkomen dat je van meer posities gebruik wil maken.

Continue reading “Camera”

Slider


Livestream Studio Slider

Voor een super dynamische livestream kun je gebruik maken van een cameraslider. Hiermee kan de camera naast de standaard pan en tilt bewegingen ook van positie veranderen.

Continue reading “Slider”

Opname


Livestream Studio Opname

Wil je de livestream nadien beschikbaar hebben voor naslagwerk of kunnen verspreiden onder de deelnemers? Dan is het toevoegen van opname essentieel.

Continue reading “Opname”

Aftelklok


Livestream Studio Countdown Timer

Uitloop, wie kent het niet. Een spreker die toch langer aan het woord is dan gepland. Om het tijdsschema te stroomlijnen is een aftelklok een ideaal hulpmiddel voor de sprekers.

Continue reading “Aftelklok”

Laptop


Livestream Studio Laptop

In onze studio pakketten is standaard een laptop opgenomen voor het afspelen van een PowerPoint presentatie of Keynote. Behoefte aan meerdere? Lees dan snel verder.

Continue reading “Laptop”

Autocue


Livestream Studio Autocue

Wil je niet aan het toeval overlaten? Moeten de presentaties tot in detail kloppen of voorkomen dat je specifieke tekst vergeet? Dan kun je gebruik maken van een autocue.

Continue reading “Autocue”

Parkeren


Livestream Studio Parkeren

Reis je met de auto naar onze een van onze studio locaties? Reserveer dan vooraf je parkeerplaats. Je kunt het voertuig dan veilig en overdekt parkeren op de locatie van de livestream.

Continue reading “Parkeren”

Hotelkamer


Livestream Studio Hotelkamer

Wil je een genieten van een welverdiende nachtrust na een dag in onze livestream studio of heb je meerdere livestream achter elkaar? Voeg dan een hotelkamer toe aan het pakket.

Continue reading “Hotelkamer”

Lunch


Livestream Studio Lunch

Een volle dag met repetities, opnames of livestreams kost vaak veel energie. Hoe mooi is het als je dan gebruikt kunt maken van een volledig verzorgde lunch op ongekende kwaliteit.

Continue reading “Lunch”

Diner


Livestream Studio Diner

Na een dag in onze livestream studio is het fijn als deze gezamenlijk kan afsluiten met een fantastische maaltijd. Vergeet daarom niet het diner aan je pakket toe te voegen.

Continue reading “Diner”