Afkijkmonitor


Organiseer je een webinar of online presentatie? Dan zou het zomaar kunnen dat je een PowerPoint presentatie wilt gebruiken. Even kunnen spieken is dan wel fijn.

Niets is zo vervelend als tijdens je presentatie een black out krijgen of simpelweg niet meer weten wat je wilt zeggen. Het is daarom zeer gebruikelijk om tijdens het doen van een presentatie een afkijkmonitor of afkijkscherm te hebben. Hierdoor kun je tijdens het presenteren even spieken wat je ook alweer wilde vertellen. Zeer gebruikelijk bij offline evenementen, maar niet minder toepasbaar bij webinars of andere online events.

Wat is inbegrepen?

Standaard is in onze pakketten al een laptop voor een PowerPoint of Keynote presentatie met een afkijkmonitor inbegrepen. Een presentatie kun je dus afspelen en laten weergeven in de livestream. Tevens ziet de spreker de presentatie ook op deze monitor. Daardoor kan de spreker continu richting de camera’s blijven kijken en raak je als kijker meer betrokken bij de presentatie.

Het is uiteraard niet noodzakelijk om het afkijkscherm specifiek te gebruiken voor het weergeven van een presentatie. Je kunt ook de daadwerkelijke uitzending laten weergeven op het scherm. Op deze manier weet je als spreker ook hoe het eruit ziet voor de kijker.
Ga je presenteren voor een green screen? Dan is het ook mogelijk om te laten zien hoe de uitzending eruit komt te zien zonder de groene achtergrond. De weergave opties zijn eindeloos.

Extra afkijkmonitor?

Waarom is een extra afkijkmonitor dan nodig? Bij het geven van een presentatie is het in sommige scenario’s wenselijk om naast de ‘huidige dia’ meer informatie weer te geven. Je kunt hierbij denken aan de volgende slide, maar ook aan de notities die de maker van de presentatie bij iedere dia heeft vermeld. Het is ook mogelijk om met een extra afkijkscherm naast bijvoorbeeld een presentatie de uitzending weer te geven. Werkelijk niets is te gek.

Wil je ervoor kiezen om een tweede afkijkmonitor te bestellen, zodat al deze informatie weergegeven kan worden? Een extra afkijkmonitor bieden wij al Vanaf €75,-.