Custom Decor


Wil jij dat het decor personaliseren? Wij bieden een simpele manier om kleuren en zelfs logo’s in jouw custom decor te verwerken. Het detail zit hem tenslotte in de afwerking.

Het decor vormt een essentieel onderdeel van iedere livestream, webinar of online vergadering in onze studio. Voor het publiek is het decor immers altijd in beeld. In ieder shot is de backdrop zichtbaar. Geen camera ontkomt eraan. Des te meer reden om goed na te denken over wat het decor moet uitstralen. Wat past bij jouw organisatie dan wel het onderwerp? Moet het er dynamisch of juist strak uitzien? Welke kleuren ga je toepassen? De antwoorden op deze vragen geven vaak een goed beeld van hetgeen dat je wil uitstralen. Heb je echter zelf een idee van hoe het decor eruit moet komen te zien, dan horen we dit uiteraard graag. Ook als je inspiratie wilt ontvangen. Schroom vooral niet contact met ons op te nemen.

ATOMIC Modular Systems

In onze studio is ons decor vervaardigd van ATOMIC Modular Systems. Zoals de naam doet vermoeden is dit decor volledig modulair. De vorm en uitstraling van de backdrop zijn volledig naar eigen wens aan te passen. Het decor wordt opgebouwd uit losse panelen, waardoor in principe iedere vorm mogelijk is. Een decor uit één geheel of uit losse segmenten? Het kan allemaal.

Daarnaast zijn de panelen in verschillende designs beschikbaar. 2D of 3D, open of gesloten. Dat zijn in basis de verschillende varianten. Dan hebben we het niet eens gehad over de verschillende designs die beschikbaar zijn. Van vriendelijke ronde vormen, tot hoekige ‘techy’ panelen. Voor ieder evenement zit er gegarandeerd een geschikt paneel in ons assortiment.

Vanwege het grote assortiment aan verschillende panelen en de volledige vrijheid in het creëren van je eigen vorm is geen enkel livestream decor hetzelfde. Een unieke uitstraling is dus bijna gegarandeerd. Om het decor helemaal tot leven te laten komen is deze tevens voorzien van verlichting. Hiermee creëren we diepte in de camerashots en komt jouw livestream helemaal tot leven. Een mooie bijkomstigheid is dat het decor ook nog eens volledig op basis van zero-waste is. Er word dus niets verspild.

Custom Decor

Wil je het decor net iets meer personaliseren dan andere groepen? Een persoonlijke touch geven aan je livestream? Dan kunnen wij het decor voorzien van gepersonaliseerde panelen. Je kunt hierbij denken aan een paneel met een uitsnede van het bedrijfslogo of het bestickeren van de panelen. Het resultaat is daarmee gegarandeerd uniek. Niemand anders heeft eerder een dergelijk decor gebruikt.

Het personaliseren van het decor mogelijk, maar aangezien het proces wat tijd in beslag neemt, dien je het design minimaal 12 dagen voorafgaand het evenement bij ons aan te leveren. Dan hebben wij voldoende tijd om alle benodigde materialen tijdig te bestellen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot een custom decor in onze livestream studio? Onze professionals staan je graag te woord. Vul onderstaand contactformulier in of neem direct contact met ons op via de contact pagina.