Diner


Na een dag in onze livestream studio is het fijn als deze gezamenlijk kan afsluiten met een fantastische maaltijd. Vergeet daarom niet het diner aan je pakket toe te voegen.

Wat is er nou mooier dan een intensieve dag met livestreams, opnames of repetities gezamenlijk af te sluiten onder het genot van een fantastische maaltijd. Nog even napraten met de sprekers; hoe hebben zij het ervaren? Vonden ze het ook spannend of juist helemaal niet? Misschien nog even een korte evaluatie? Het is allemaal zoveel gemoedelijker tijdens een heerlijk diner.

Uitstekende Kwaliteit

Aangezien onze studiolocaties gebruiken maken van de faciliteiten van een hotel, profiteer jij hier ook van. Van de mogelijkheid tot het parkeren op eigen terrein, tot catering op top niveau. Het is allemaal mogelijk. Onze studiopakketten zijn al voorzien van een 4 uur durend koffie en thee arrangement. Lunch en diner zijn niet standaard inbegrepen, maar desgewenst kunnen wij dit uiteraard voor je laten verzorgen. Maak je geen zorgen. Je zult geen fastfood of opgewarmde maaltijd voorgeschoteld krijgen. Enkel een prachtig verzorgd diner. Voedzaam, gezond en boordevol energie. Jij wilt toch ook enkel het beste voor je gasten?

Dieetwensen

Dienen we rekening te houden met dieetwensen of allergie├źn? Dan is dit uiteraard geen probleem. Maak je geen zorgen en geef deze gerust aan ons door. Wij zorgen ervoor dat ook dit in orde komt en iedereen van zijn of haar diner kan genieten.

Is een diner niet nodig, maar een lunch wel? Dan verzorgen we uiteraard graag de lunch. Hierdoor kun je de volledige focus bewaren op hetgeen in de studio en wordt de catering volledig verzorgd.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot eten en drinken op onze studiolocaties? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande formulier of de contactpagina. We zijn je graag van dienst.