Discussie Tafel


Wordt er uitvoerig gediscussieerd tijdens je livestream event? Maak dan gebruik van onze nette discussie tafel voor een comfortabele zit.

Livestream evenementen kunnen vrij statisch zijn doordat je bij gesprekken en discussies  vaak langdurig op eenzelfde positie zit. Een discussie tafel kan dan een belangrijke steunpilaar zijn.

Functioneel

Een kopje koffie of een glas water, een laptop of het programma van de show. Het is wel zo fijn als je deze voorwerpen ergens op kan plaatsen, zeker als je veel gebruik maakt van je handen tijdens een discussie of andere gesprekken. Maar, het hoeft uiteraard niet een voorwerp te zijn die een deelnemer actief gebruikt. Het kan ook een onderdeel zijn om de tafel leuk aan te kleden zoals een plant, een kunstwerk of een tafelkleed.

Uitstraling Discussietafel

Naast het functionele gebruik van een discussie tafel is ook de vorm en het uiterlijk zeer van belang. Programma’s zoals DWDD en Voetbal Inside zijn mooie voorbeelden waarbij de vorm van zo’n tafel naar voren komt. De vorm geeft de mogelijkheden aan hoe de deelnemers met elkaar kunnen discussiëren. Recht tegenover elkaar aan een rechthoekige tafel of in een cirkel aan een ronde tafel.

Daarnaast is het ook belangrijk om mee te nemen is waar je de host wilt plaatsen. Komt deze centraal in het midden van de gasten of plaats je hem of haar aan het hoofd van de tafel? Kortom, allemaal vraagstukken waar wij graag bij helpen.

Passend Decor

Ben je benieuwd wat voor discussietafel het beste bij jouw livestream past? We helpen je er graag bij om de juiste invulling te geven aan een passend décor voor jouw livestream evenement. Heb je voor je livestream evenement een ander type meubel nodig? Dan kan je er ook voor kiezen om één of meerdere spreekgestoeltes aan je studio toe te voegen.

Een discussietafel toevoegen aan je pakket is beschikbaar vanaf €400,-.