Hotelkamer


Wil je een genieten van een welverdiende nachtrust na een dag in onze livestream studio of heb je meerdere livestream achter elkaar? Voeg dan een hotelkamer toe aan het pakket.

Dit vind je nergens. Direct na afloop van jouw livestream, webinar of online vergadering loop je naar je hotelkamer om heerlijk te ontspannen, na te genieten van een prachtige uitzending of nog even de laatste zaken af te handelen. Geen gedoe, geen lange autorit naar huis. Nee, gewoon heerlijk ontspannen na een enerverende werkdag. Geef toe, het is toch heerlijk om na afloop te kunnen genieten van alle gemakken die een hotel te bieden heeft. Natuurlijk geldt dit niet alleen voor jou, maar voor iedereen die meewerkt aan de uitzending. Van sprekers tot de redactie.

Misschien wil je wel meerdere dagen achtereenvolgens gebruik maken van onze livestream studio? Ook dan biedt het reserveren van een hotelkamer uitkomst. Het geeft ten slotte enorm veel rust om niet continu onderweg te zijn van en naar van huis. Je kunt de tijd dan veel efficiënter gebruiken. Het gemak van hospitality helpt je volledig te kunnen focussen op de uitzending.

Parkeren

Maar wat is een hotelkamer zonder parkeerplaats? Daarom kan je natuurlijk ook gebruik maken van de parkeergelegenheid van het hotel. Veilig je auto parkeren in de overdekte garage van het hotel. Het is toch heerlijk om bij aankomst op de locatie direct je autoweg te kunnen zetten. Geen gedoe en ook nog eens veel voordeliger dan andere opties in de stad. Bekijk voor meer informatie de optie parkeren in ons overzicht met toevoegingen.

Waarschijnlijk ten overvloede, maar het is enkel mogelijk om hotelkamers te reserveren in combinatie met onze livestream studio. De prijzen hangen af van de hoeveelheid en de locatie. Wil je meer weten over de kosten voor jouw online evenement? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.