Lunch


Een volle dag met repetities, opnames of livestreams kost vaak veel energie. Hoe mooi is het als je dan gebruikt kunt maken van een volledig verzorgde lunch op ongekende kwaliteit.

Catering, het wordt nogal eens onderschat hoe belangrijk het is bij evenementen. Niet alleen presentatoren en sprekers, maar ook redactoren en technici zijn gebaat bij voldoende energie. De productiviteit ligt hoger, mensen zijn scherper en ze zijn simpelweg beter gehumeurd. Eigenschappen die een online evenement of livestream enkel maar kunnen bevorderen. Essentieel dus om de lunch goed geregeld te hebben alvorens je aankomt in de livestream studio.

Ongekende Kwaliteit

Vanwege de locatie van onze livestream studio’s kunnen wij gebruik maken van de faciliteiten van het hotel. Dit heeft niet enkel toepassing op het parkeren dan wel de mogelijkheid tot overnachten. Het heeft ook betrekking op de catering. Standaard zijn onze pakketten al voorzien van een 4 uur durend koffie en thee arrangement. Lunch is niet standaard inbegrepen, maar dit kunnen we desgewenst wel toevoegen. Nee, geen smerig fastfood of opgewarmde maaltijd van de dag ervoor. Een prachtige verzorgde lunch met verse broodjes en soep. Voedzaam, gezond en boordevol energie. Zeg nu zelf, daar wil je toch ook gebruik van maken?

Specifieke Wensen

Zijn er gasten met allergieën of speciale dieetwensen? Dan kunnen we hier uiteraard gewoon rekening mee houden. Het is geen probleem om de lunch te laten aanpassen. Vegetarisch, veganistisch of een notenallergie? Maak je vooral geen zorgen. Onze studio locaties houden graag rekening mee de wensen van hun gasten.

Heb je ’s avonds ook nog een livestream op de planning staat of loopt de planning van de dag toch uit? Dan verzorgen we uiteraard ook graag het diner. Daardoor kun je de volledig focus bewaren op hetgeen in de studio. De catering wordt verzorgd.

Meer weten of de mogelijkheden tot catering op onze studiolocaties? Neem gerust contact met ons op via het onderstaande formulier of de contactpagina. We staan te popelen om je vragen te beantwoorden.