Parkeren


Reis je met de auto naar onze een van onze studio locaties? Reserveer dan vooraf je parkeerplaats. Je kunt het voertuig dan veilig en overdekt parkeren op de locatie van de livestream.

Ben je van plan om een online evenement te organiseren in onze livestream studio? Dan is het fijn om te weten dat niet alleen alles technisch tot in de puntjes is geregeld. Ook de zaken als hospitality en catering zijn van het allerhoogste niveau. Dat begint allemaal al bij de aankomst op de studiolocatie. Hoe fijn is het om, eenmaal aangekomen op de locatie, niet op zoek te moeten naar een parkeerplaats. Je rijdt gewoon de parkeergarage van het hotel binnen. Je auto staat daar veilig, overdekt en niet aan de openbare weg. Tevens is de afstand tussen jouw auto en de studio tot het minimum beperkt. Wat een gemak. Hoe lekker is het om jouw online evenement op deze manier te kunnen starten?

Voordelig Parkeren

Je kent het wel. De parkeertarieven in de stad rijzen de pan uit. Het betalen van €50,- dan wel €80,- voor een dag parkeren is helaas geen uitzondering meer. Gelukkig is dat op onze locaties niet aan de orde. Aangezien wij gebruik maken van de faciliteiten van het hotel in combinatie met de huur van onze studio, kunnen wij de mogelijkheid tot parkeren zeer voordelig aanbieden.

Hotel

Het kan voorkomen dat je programma redelijk snel volstroomt met allerlei taken omtrent de livestream. Soms is het fijn om dan niet direct erna naar huis te hoeven rijden. Misschien heb je wel meerdere dagen achtereenvolgend livestream gepland? Dan is het fijn om te weten dat je naast de parkeergelegenheid tevens gebruik kunt maken van de hotelkamers op onze studiolocaties. Daardoor hoef je niet ’s avonds nog naar huis te rijden en kun je in alle rust starten met de voorbereidingen van de volgende dag of helemaal tot rust komen alvorens je naar huis rijdt. Waar vind je dat nu?

Wil je meer weten over de kosten van parkeren dan wel hotelkamers? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw livestream. Neem contact met ons op via het onderstaande formulier of via de contactpagina.