Spreekgestoelte


Een spreekgestoelte met een strakke en hoogwaardige afwerking. Een onmisbaar item tijdens een debat of formele presentatie. Ideaal voor het plaatsen van een spiekbriefje.

Het meubilair vormt, samen met het decor, een groot deel van de uitstraling van jouw livestream, webinar of online evenement. Een grote bank of loungestoelen stralen doorgaans informaliteit uit. Om deze reden zal je deze setting ook niet vaak tegenkomen bij een webinar, debat of discussie. Eerder bij een podcast, pubquiz of online bedrijfsborrel. Het meubilair, hoe de gasten zitten en het gevoel dat het oproept bij de kijkers past dan niet bij  de sfeer van het onderwerp. Je zit bij dergelijke livestreams dan ook vaak een setting met een discussietafel of staande setup. Dit straalt veel meer formaliteit uit, waardoor voor de kijker direct duidelijk is wat zij kunnen verwachten.

Spreekgestoelte

Zoals gezegd geeft een zittende setup vaak niet de gewenste uitstraling bij serieus onderwerp, maar het geeft de sprekers wel het gevoel meer comfort. Dat is echter niet altijd het geval. Ook een staande setting kan voor een spreker voldoende comfort bieden. Met behulp van een spreekgestoelte kan een zeer comfortabele setup worden gecreëerd. Je hebt dan namelijk het alsnog het gemak van een meubelstuk. Het plaatsen van een glas water, spiekbriefje of een tablet is dan gewoon mogelijk. De sprekers zullen het zelf niet toegeven, maar vaak staan ze in een staande setting ook zelfverzekerder voor de camera achter een meubelstuk, zoals een katheder. Het gevoel van je ergens achter verschuilen, helpt daarbij enorm.

Wil je een spreekgestoelte helemaal laten aansluiten bij de uitstraling van jouw evenement? Dat is mogelijk. We kunnen onze katheders namelijk voorzien van een sticker. Hiermee kunnen we de meubelstukken voorzien van een bedrijfslogo, maar je kunt deze eventueel ook voorzien van namen of partijen bij een discussie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Benaming

Staar je niet blind op de benaming van dit meubelstuk. Er zijn nogal wat termen die eigenlijk allen hetzelfde betekenen. Misschien heb je wel eens gehoord van een katheder of altaar? Juist, beide benamingen voor een spreekgestoelte. Wellicht heb je wel eens gehoord van de Engels termen lectern of podium? Ook hier. Beide tevens benamingen voor een spreekgestoelte.

Heb je voor een discussie of een debat één of meerdere spreekgestoeltes nodig? We bieden een spreekgestoelte al aan vanaf €40,-.