The Making Of


Je kijkers een kijkje in de keuken geven? Met het toevoegen van de ‘Making Of’ module produceren wij een film die het complete proces van begin tot eind vastlegt.

De ‘making of’ is een aftermovie of korte documentaire van hetgeen dat zich achter de schermen afspeelt bij de livestream. Deze film produceren wij met een volledig op zichzelf werkende camera crew. Echter zal de kijker tijdens de livestream geen hinder van deze extra cameraploeg ondervinden en niet doorhebben dat deze crew aanwezig is. Een ‘making of’ levert geweldige content op, welke je na het evenement voor allerlei doeleinden kan inzetten. Afhankelijk van je wensen zullen wij een voorstel doen van hetgeen wat er in de ‘making of’ film verwerkt gaat worden. Daarmee weet je vooraf wat de verhaallijn van jouw film gaat zijn en kan je deze helemaal afstemmen op jouw wensen.

In principe kun je alles laten meenemen in je ‘making of’ video. Van de opbouw tot afbouw, van het aankomen van de sprekers tot beelden uit de studio. Maar ook de sfeer op de redactie tot het voorbereiden van de catering. Niets is te gek. Je kunt volledig zelf de inhoud van de aftermovie bepalen.

Interview, Quotes & Insights 

In vergelijking met een livestream heeft de aftermovie een ander perspectief. Waar je bij het kijken van de livestream niets van hetgeen achter de schermen meekrijgt, is dit bij de ‘making of’ video vaak wel aan de orde. Het is uiteraard ook mogelijk om deze mini documentaire te voorzien van interviews met sprekers of de organisator. Maar wat dacht je van quotes van sprekers? Het is allemaal mogelijk. Je bepaald volledig zelf het verhaal dat je wilt vertellen.

Nabewerking Making Of

Na afloop van de opnames tijdens de livestream bewerken we alle geschoten content tot een geheel. Hierin kan uiteraard ook de huisstijl van het bedrijf of de organisatie worden meegenomen. Daarmee past de ‘making of’ video helemaal binnen de gewenste stijl. Uiteraard worden interviews ook voorzien van naam en titel, zodat je bij oplevering voorzien wordt van een professionele video.

Wil je meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot een ‘making of’ video bij jouw livestream evenement? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of via de contactpagina.