TV Scherm


Wil je een TV scherm plaatsen in het decor van onze livestream studio? Dat kan. Voeg gemakkelijk TV schermen vanaf 40” tot maar liefst 75” groot toe.

Reserveer je een studio bij ons, dan is deze standaard voorzien van audiovisuele techniek en decor. De studio is niet standaard voorzien van één of meerdere TV schermen in het decor. Dit voegt namelijk zeker niet altijd wat toe aan je uitzending of opname. Wil je bijvoorbeeld een logo weergeven op een TV scherm in het decor, dan is dit absoluut mogelijk. Echter staat er dan wel continu een TV scherm in beeld, waarop eigenlijk niet veel spannends gebeurd. Je kunt je afvragen of dit wenselijk is. Het is namelijk ook mogelijk om een logo te verwerken in het decor van onze studio. Zie hiervoor ‘custom decor’.

Afmetingen TV scherm

Heb je de keuze gemaakt om een TV scherm in het decor van je online congres of webinar te plaatsen? Dan is de volgende stap om te bepalen hoeveel schermen je wilt plaatsen. Afhankelijk van de opstelling kan één scherm voldoende zijn. Wil je toch gaan voor een symmetrische setup, dan vormt het plaatsen van twee schermen vaak uitkomst. Ook weegt de afmeting van het scherm mee. Bij het plaatsen van een enkel scherm kan deze vaak groter zijn, dan bij het plaatsen van meerdere schermen.

Wij bieden al schermen vanaf 40”. Dit kun je vergelijken met een formaat wat je thuis in de woonkamer hebt staan. Is dit te klein voor de setup tijdens je online congres of webinar, dan kunnen we de studio ook voorzien van een 50” of 60” scherm. Vormt de content op het scherm echt een groot aandeel in jouw project, dan kun je zelfs kiezen voor een scherm van 75”. Dit scherm heeft een beelddiagonaal van bijna 2 meter. Mega!

Weergave

Naast de keuze voor het aantal en de grootte van het scherm is er nog een pijler die bijdraagt aan de keuze voor de juiste TV. De content. We benoemde het al even in de inleidende alinea, maar de content is essentieel voor de keuzes die je gaat maken. Wil je bijvoorbeeld enkel het bedrijfslogo weergeven of een PowerPoint presentatie? Misschien enkel een korte video die zich blijft herhalen of volledige video instarts. Niets is te gek.

We gaan graag met je in gesprek om te bepalen of het toevoegen van een of meerdere TV schermen wat toevoegt aan jouw online congres of webinar. Het toevoegen van een TV scherm bieden we al aan vanaf €75,-.