WestCord Hotel Delft


Nergens anders dan bij WestCord Hotel Delft, gaat het interieur design van IKEA op unieke wijze samen met hospitality. De styling gaat verder dan de 140 kamers, studio’s en vergaderzalen; ook onder meer het restaurant en ‘huiskamer’ Blue Living zijn ingericht door IKEA met uiteraard een touch van Delfts blauw.

Westcord Delft: Een geweldige combinatie van het authentieke Delfts Blauw met het moderne van IKEA

WestCord Hotel Delft is centraal gelegen aan de A13, tussen Rotterdam en Den Haag, op een steenworp afstand van de pittoreske binnenstad. Je parkeert gratis voor de deur van het hotel!

Voor zakelijke bijeenkomsten biedt WestCord Hotel Delft verschillende mogelijkheden. In totaal heeft het hotel 9 zalen, variërend van 22m2 t/m 300 m2!

De locatie biedt de mogelijkheid om meerdere studio’s te plaatsen. Daarnaast zijn alle aangeboden toevoegingen hier beschikbaar. Zo kan je naast alle technische uitbreidingen op de pakketten ook gebruik maken van de gastvrije hospitality. Voeg bijvoorbeeld eenvoudig een lunchdiner of hotel kamer toe aan je pakket voor de optimale livestream studio Amsterdam ervaring.

  • Westcord_delft_V2_Slider-01

WestCord Hotel Delft
Olof Palmestraat 2, 2616 LM Delft